Waarom MKB1

MKB1 is het landelijk All-in-One Platform waar MKB ondernemers elkaar ontmoeten, cruciale kennis opdoen, nieuwe middelen ontdekken, vaardigheden ontwikkelen, hun netwerk vergroten en bovenal inspiratie opdoen om slagvaardig te kunnen ondernemen.

Landelijke dekking, regionale bijeenkomsten, lokale contacten. Dat zijn de ingrediënten van de MKB1 netwerk events. In een gemodereerde setting maak je telkens kennis met collega-ondernemers tijdens een heerlijke lunch of diner. Een bewezen concept voor een sterker netwerk met resultaat.

MKB1 is het landelijke platform voor MKB ondernemers dat met een uitgebreid programma jou helpt met versterken en vergroten van je bedrijf via online en live events. Het is meer dan een netwerk. Het is meer dan alleen interactie, informatie en inspiratie. Het is veel meer dan dat. Het is MKB1.

Door de grote verscheidenheid aan onderwerpen die voor MKB belangrijk zijn en de vele events blijf je altijd op de hoogte van nieuwe mogelijkheden. Een lidmaatschap van MKB1 zorgt daarnaast voor veel nieuwe contacten. De gemodereerde lunches en diners zijn voor veel leden de start van waardevolle netwerkrelaties en/of samenwerking. Bovendien krijg je als lid nieuwe inzichten en toepasbare tips voor je eigen bedrijf. Welkom bij MKB1

Het Programma

 • icon

  Inspiratie seminars incl. netwerklunch

  De Inspiratie seminars van MKB1 worden verzorgd door Fred Krautwurst. Samen met zijn team geeft hij ondernemende mensen toepasbare, vernieuwende en resultaat genererende strategieën en technieken om te groeien, zodat ze gaan ervaren wat hij zelf ook ervaart: Ondernemersvrijheid. De seminars zijn praktijkgericht, passievol, energiek, verrassend, resultaatgericht waarna de impact meetbaar is. De dagen duren van 10 tot 16 uur. Voor data, locatie en onderwerpen zie de agenda.

 • icon

  Tot-de-kern webinars

  De Tot-de-kern webinars zijn geen verkapte verkooppraatjes via internet. Integendeel, ze zitten bordenvol informatie over onderwerpen die elke MKB ondernemer zal opzuigen. Ze worden gehost door Henry Knoop. Ondernemer in hart en nieren. Telkens is er één of meerdere expert(s) op een relevant vakgebied zijn gast. De MKB1 webinars zijn inzichtelijk, concreet, vernieuwend en toepasbaar. Een must voor elke ondernemer die meer uit zijn/haar bedrijf wil halen. De webinars zijn live en duren 2 uur. Voor data en onderwerpen zie de agenda.

 • icon

  Online cursussen voor MKB ondernemers

  De online cursussen zijn ontwikkeld voor MKB ondernemers. Je leert hoe je in een oerwoud aan mogelijkheden de juiste middelen uitkiest en die effectief en doelgericht inzet voor je onderneming. Met de concrete praktijkvoorbeelden en tips van de MKB1 cursussen kun je direct aan de slag! Voor data en onderwerpen zie de agenda.

 • icon

  Closed online intervisie sessies

  De closed MKB1 online sessies zijn bedoeld om elkaar via intervisie te helpen. Het opschrijven van reacties op vraagstukken dwingt de deelnemers om goed doordacht te formuleren. Je zult verrast worden door de diepgang van de gesprekken. Door het besloten online karakter is er juist meer openheid dan tijdens face-to-face ontmoetingen. Bovendien komt iedereen aan bod. Het feit dat je niet meer op pad hoeft scheelt je daarnaast tijd en kosten en geeft je een waardevolle tool in handen. Voor data en onderwerpen zie de agenda.