Agenda

Onderstaand vind u de diverse online en live evenementen. U kunt per evenement inschrijven.

Verkoop

De eerste cyclus staat in het teken van verkoop, of liever gezegd in het niet meer verkopen maar verleiden van je klanten

Stop met verkopen en start met verleiden

Verkopen of verleiden?

Stel je eigen strategie samen

Q&A

Waar loop je tegen aan? Waar kunnen we je mee helpen?

Webinar 2 maart

In het eerste webinar komt Hans Jansen aan het woord. Hij zal u in een klein uurtje uitleggen hoe u moet stoppen met verkopen en starten met verleiden.

Het webinar is online, dus te volgen vanaf elke plek en duurt van 12.00u tot 13.00u met een eventuele uitloop voor eventuele vragen.

Seminar 11 maart

In dit dagvullend programma zal (het niet) verkopen centraal staan. Fred neemt je gedurende de dag op zijn eigen onnavolgbare wijze mee in de ontwikkeling van je eigen strategie. Ook Hans Jansen zal verdieping aanbrengen in de stof aangereikt in het webinar.

Het seminar vind plaats van 10.00u tot 16.00u in Hotel Mastbosch te Breda. U betaald als lid alleen de lunch en catering gedurende de dag.

Intervisie 15 maart

Tijdens deze on-line intervisie gaan we samen met de andere deelnemers in discussie en proberen we de vragen en problemen waar we tegenaan zijn gelopen tijdens de implementatie van het geleerde op te lossen.

Fred en Hans zullen hierbij aanwezig zijn en open staan voor vragen.

De intervisie is in de vorm van een online webinar, dus te volgen vanaf elke plek en duurt van 12.00u tot 13.00u met een eventuele uitloop voor eventuele vragen.

Vergeet bij de aanmelding voor het seminar niet je kortingcode in te voeren! Nog geen lid, meld je dan aan voor de gratis proefperiode!